reviews

MEI 2021


Bedankt voor jullie aandacht en zorg.

Dit is een HEERlijke plek vol vrede en rust.

Even mogen bijtanken bij jullie.

Ik heb er met volle teugen van genoten om nu eens niet zelf te zorgen, maar verzorgd te worden.

Ik kan er weer tegenaan 😉

Liefs M. <3

maart 2021


Lieve Hanna, Sebastiaan en kids,

Onwijs bedankt voor de open armen, goede zorgen en flexibiliteit.

Het was fijn hier te mogen zijn en gesprekken te mogen voeren.

Het bed ligt heerlijk en de kamer biedt genoeg ruimte om een boek te lezen en een maaltijd te bereiden. Gelukkig hadden jullie die bereid! 🙂 Het land van Melk en Honing....

Ik wens jullie als gezin alle liefde en zegen toe! Ik hoop dat jullie tot zegen mogen zijn op deze mooie plek!

maart 2021


Een huis vol liefde, geduld, acceptatie en passie. Houd dit vast, want met dit alles zullen jullie door alles heen.

februari 2021


Lieve Pollekes,

Wat is dit toch een heerlijk plekje om in deze stilte in slaap te vallen, en wakker te worden van het gegak van de ganzen. Naar buiten te stappen, om je heen te kijken, overal ruimte, groen, de frisse geuren (zelfs als de boeren aan het gieren zijn 🙂 ). Kortom, ik heb hier genoten!

oktober 2020


Ik wil jullie bedanken voor de periode dat ik hier kon verblijven. Heel fijn om een plek te hebben als je even ergens anders moet zijn. Een plek van rust.


Jullie aandacht heeft mij goed gedaan, zowel in het contact als in de praktische dingen om het verblijf aangenamer te maken. Tegelijk heb ik mij vrij gevoeld om mij terug te trekken als ik dat nodig had.


Ook de omgeving is fijn, ik heb geregeld een wandeling gemaakt door de uitgestrekte landen of ik ging de bult op om van het uitzicht te genieten. Ik kwam in de zomer, half augustus. Ik trek nu verder op mijn levensweg, half oktober, evenals de ganzen die hier nu af en toe aanvliegen.


Ik hoop en wens dat er hier veel mensen zullen neerstrijken en dat het ze goed zal doen!

Bedankt!

augustus 2020


Wat ben ik gastvrij en liefdevol ontvangen in jullie gastenverblijf!


Ik heb daar in augustus drie dagen genoten van een korte vakantie. Genoten van de gezellige ‘eigen’ huiskamer/slaapkamer, de fantastische omgeving, en niet te vergeten de open en vriendelijke houding van jullie als gastvrouw/gastheer.


De toegangshal van het huisje en ook het sanitair was weliswaar nog niet in orde, maar dat was mij eerlijk verteld. En ik mocht ‘gewoon’ gebruik maken van jullie eigen sanitair! Het heeft mijn verblijfsplezier absoluut niet verminderd. Integendeel, het ‘had’ eigenlijk wel wat.


Kortom: Ik kom graag nog eens terug!

augustus 2020


Deze zomer was ik een weekje bij jullie op de boerderij. Wat een heerlijke omgeving, rust en ruimte.


Ik had de eer om als één van de eersten in het huisje te mogen zijn en wat voelde dat goed! Zoveel aandacht voor detail en kleuren, en ook voor mij! Zo passend ook!


Ik voelde me snel 'thuis', had genoeg ruimte om mijn eigen gang te mogen gaan. En als ik na een fietstocht dan weer aankwam, was er altijd even die belangstelling die een mens zo goed kan doen! “Hoe ging het vandaag?“ "Hoe was jouw dag?"


Graag kom ik weer terug op deze warme plek waar de Liefde van God aanwezig is in woord en in daden!

waardering