creëert

Het creatief atelier is in opbouw: kijk bij projecten bij atelier en vergaderruimte.

Voor wie?

Als je creatief bent is het heerlijk om je te kunnen uiten via die creativiteit. Je hoofd leegmaken, afleiding, jezelf uitdagen en ontwikkelen, gewoon even wat anders doen dan de dagelijkse dingen, iets anders samen doen dan een kop koffie drinken; allemaal redenen om ons atelier én je inspiratie eens op te komen zoeken.


Wat?

Het atelier wordt (in eerste instantie) gebruikt voor workshops in tekenen voor beginners. Er is keuze uit een individuele workshop, workshops voor 2 personen en groepsworkshops. Voor zowel de individuele, de 2-persoonsworkshops als de groepsworkshops geldt dat er 3 opeenvolgende workshops zijn van 90 minuten met minimaal een week ertussen. Data kan in overleg worden vastgelegd.


Waar?

Het atelier van onze ontzorgboerderij. Een boerderijtje dat warmte en rust uitstraalt. Een plek die inspireert!


Waarom?

Je kunt je ‘ei kwijt’ in deze vorm van tijd voor jezelf, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Je zult jezelf vaak verbazen; er zit meer in dan je denkt! Wij vinden het mooi om op een laagdrempelige manier, juist dát eruit te halen wat men zelf niet (meer) verwacht!Dus hierbij...

... zijn de doelen, de daarbij behorende middelen en onze visie idealen, zoals we ze graag zouden zien over een – hopelijk – niet al te lange tijd. Echter is het nu nog niet zover, want deze fantastische plek is pas net ons eigendom.

... doen wij ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te creëren met de middelen die we hebben. Dat hoeft u niet te weerhouden om vast te komen ‘proeven’ aan wat te hier nu wél te bieden hebben! Dit is dan uiteraard tegen een ‘proeftarief’ dat in onderling overleg vastgesteld kan worden.

Uiteindelijk...

... kun je je uitleven in het atelier

... kun je kiezen om tijdens je verblijf, in je eigen tijd, zelfstandig te werken

... kun je onder begeleiding in je eentje werken in het atelier

... kun je een workshop boeken, zowel met een bestaande als een door ons samengestelde groep